Voel je weer fit en energiek

Vitaliteitscoaching voor mannen en vrouwen die zich weer fit en energiek willen voelen

In de coaching van Lifestyle Adventure staan zes leefstijl-elementen centraal. Samen bepalen deze elementen hoe fit en energiek wij ons voelen. Een gezonde leefstijl is er op gericht om jouw lichaam de input te geven die het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. 

Klachten ontstaan als fysiologische processen in ons lichaam lange tijd uit balans zijn. Met een gezonde leefstijl kunnen bijvoorbeeld het zenuwstelsel, de spijsvertering, het immuunsysteem en het hormoonstelsel weer in balans worden gebracht. De coaching van Lifestyle Adventure is gebaseerd op de principes van de orthomoleculaire geneeskunde en de psycho-neuro-immunologie.  

Start jouw Lifestyle Adventure

Hoe gezond is jouw leefstijl? Ontdek in 10 minuten hoe jij scoort op de zes leefstijl-elementen van vitalteit en energie.

 

Start de Lifestylecheck

Element 1. Stress & Ontspanning

Het verminderen van stress is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor (hormonale) disbalansen in heel het lichaam. Door stress bij de bron aan te pakken en door het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je fit en energiek.  

Element 2. Gedachten & Emoties

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. De manier waarop je denkt en omgaat met emoties is van invloed op de mate van stress, je energieniveau én de resultaten in je leven. 

Element 3. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Element 4. Voeding

Ongezonde voeding is een enorme belasting voor het lichaam. Een gezonde voeding en goede spijsvertering zorgt voor een stabiele energie en levert voldoende bouwstoffen, vitamines en mineralen, om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. 

Element 5. Sport & Bewegen

Door actief te zijn versterk je jouw spieren, verhoog je de aanmaak van mitochondriën, wordt je gevoeliger voor insuline, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. De manier van bewegen moet passen bij jouw niveau en conditie.

Element 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma van Lifestyle Adventure word je uitgedaagd om van jouw lifestyle echt een leuk en avontuurlijk proces te maken.

Coachingsaanbod

In de coaching brengen we jouw klachten in kaart, krijg je persoonlijk leefstijl- en suppletieadvies en bespreken we hoe je patronen kunt doorbreken. Het is mijn taak als coach en therapeut om de oorzaak van jouw klachten te vinden (welke fysiologische processen verstoord zijn geraakt) en gerichte leefstijlinterventies te adviseren om deze processen weer in balans te brengen. Hieronder lees je mijn coachingsaanbod.

Lifestylecheck

Heb je last van vermoeidheid en voel je je steeds minder fit en vitaal? Met de Lifestylecheck ontdek je hoe gezond jouw leefstijl is en ontvang je een persoonlijk plan van aanpak.

 

 

 

 

 

 

Duur: 30 minuten

Prijs: € 15

 

Start de Lifestylecheck

Programma

Uniek en compleet programma om je weer fit en energiek te voelen. Voor echte resultaten!
 

6 coachingssessies 

6 factsheets met essentiële basiskennis 

21 recepten 

onbeperkt e-mailcontact voor vragen

e-book “creëer je eigen gezondheidsvakantie” 

 

Duur: 10 weken

Prijs: €750

 

Vraag kennismakingsgesprek aan

Consult

Een losse afspraak voor advies over leefstijl, vitaliteit, vermoeidheid, voeding, spijsvertering, stress, ontspanning, slaap en sport.

 

 


 

 

 

 

Duur: 60 minuten

Prijs: €80

 

Maak een losse afspraak