Voel je vitaal en energiek

In de coaching van Lifestyle Adventure staan zes leefstijl-elementen centraal. Samen bepalen deze elementen voor een groot deel onze gezondheid en hoe we ons fysiek en mentaal voelen. In het coachingsprogramma van 6 weken leer je stap voor stap om de zes leefstijl-elementen die jouw energieniveau en vitaliteit bepalen te optimaliseren. Met als resultaat dat je je weer vitaal en energiek voelt! Hieronder lees je meer over de zes elementen die centraal staan in het programma.

Start jouw Lifestyle Adventure!

Optimaliseer je lifestyle, geniet van het avontuur en voel je weer fit, relaxed en energiek.

 

Aanmelden

Element 1. Stress & Ontspanning

Het verminderen van stress is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor disbalansen in heel het lichaam. Door stress bij de bron aan te pakken en door het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je energiek en gezond.  

Element 2. Gedachten & Emoties

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. De manier waarop je denkt en omgaat met emoties is van invloed op de mate van stress, je energieniveau én de resultaten in je leven.

Element 3. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Element 4. Voeding

Ongezonde voeding is een enorme belasting voor het lichaam. Gezonde voeding zorgt voor een stabiele energie en levert voldoende bouwstoffen, vitamines en mineralen, om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. 

Element 5. Sport & Beweging

Door actief te zijn (passend bij jouw niveau en conditie) versterk je jouw spieren, verhoog je de aanmaak van mitochondriën, wordt je gevoeliger voor insuline, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen.

Element 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Ook word je uitgedaagd om van jouw lifestyle echt een leuk en avontuurlijk proces te maken.

Resultaten

Het programma is zo ontworpen om in 6 weken mooie resultaten te behalen: 

  • je voelt je energieker

  • je voelt je vitaler

  • je slaapt beter

  • je bent productiever

  • je kunt meer genieten

De coaching van Lifestyle Adventure is er op gericht om het lichaam de input te geven die het nodig heeft om fysiek en mentaal optimaal te kunnen functioneren. Met behulp van de 6 leefstijl-elementen worden een aantal sleutelsystemen weer meer in balans gebracht, te weten: het brein en het zenuwstelsel, de spijsvertering, het immuunsysteem en het hormoonstelsel. Het is gebaseerd op de principes van de orthomoleculaire geneeskunde en de psycho-neuro-immunologie.

Over het programma

Dit programma combineert 1-op-1 coachingsessies met een gestructureerd programma. Het is ontwikkeld om jouw gezondheid in korte tijd op alle fronten een boost te geven. 

Coachingsessies

In de coachingsessies brengen we jouw klachten in kaart, krijg je persoonlijk leefstijl- en suppletieadvies en bespreken we hoe je patronen kunt doorbreken. Het is mijn taak om de oorzaak van jouw klachten te vinden en gerichte interventies te adviseren. Hiervoor plannen we één uitgebreid intakegesprek en drie vervolgsessies van 30-60 minuten. De opbouw van een lifestyleplan is altijd maatwerk. 

Programma

In het programma staat iedere week één lifestyle-element centraal, in de vorm van een leesboek en een werkboek. Het leesboek bevat basiskennis over het element, zodat je goed gaat begrijpen waarom een lifestyle-aanpassing zinvol is. En welk effect ongezond gedrag op jouw gezondheid heeft. Het werkboek bestaat uit oefeningen voor meer inzicht en opdrachten om te doen. Plan hiervoor 1 tot 2 uur per week.

Lifestylecheck

Ontdek hoe jij scoort op de zes leefstijl elementen van vitaliteit en energie.

 

 

 

 

 

 

Duur: 30 minuten

Prijs: € 15

Meer informatie

Programma Lifestyle Adventure

4 coachingssessies

6 elementen basiskennis

6 elementen opdrachten

recepten

inspiratiegids op avontuur naar meer energie

 

 

Duur: 6 weken

Prijs: €750

Aanmelden

Coaching Op Maat

Voor coachingstrajecten op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact