Over mij

Naam: Frank Stronkhorst
Geboortejaar: 1983
Woonplaats: Middelburg (Zeeland)
Opleiding: Vitaliteitscoach bij OERsterk, Orthomoleculaire Therapie bij Natura Foundation i.o.
Interesses: gezondheid, sport, outdoor, natuur, voeding, coaching, studeren

 

Mijn zoektocht

De vraag die mij de afgelopen jaren heeft gedreven is: Hoe blijf je fit en energiek in een omgeving die ons constant uit balans lijkt te halen?

Om mij heen zie ik veel mensen worstelen met hun gezondheid: burn-out, chronische vermoeidheid, intoleranties en allergie├źn, darmproblemen, overgewicht, somberheid en slaapproblemen. Zelf had ik regelmatig last van vermoeidheidsklachten en dat voelde voor mij als een beperking in de dingen die ik wilde doen. Ik ging op onderzoek en ontdekte dat veel van deze klachten worden veroorzaakt door een mismatch tussen onze genen en onze moderne leefstijl, waaronder een teveel stress en prikkels, te weinig beweging, te veel van de verkeerde voeding en een gebrek aan zingeving. De oplossing ligt dus in het aanleren van een gezonde leefstijl.

 

De kracht van leefstijl

Ik verdiepte mij in de effecten van sport, voeding, mindset, slaap, stress, ontspanning, passie, ademhaling en meditatie op onze gezondheid. En hoe deze elementen kunnen worden ingezet bij de preventie en behandeling van een groot aantal gezondheidsklachten. Door gezondheid integraal te benaderen ontstaat het meeste resultaat. Ook verdiepte ik mij in slimme manieren om aanpassingen in leefstijl snel eigen te maken en vol te houden, met behulp van coaching, biofeedback, inspiratie en routine.

Mijn ervaring is dat ik tijdens vakanties in de natuur veel rust en inspiratie kreeg om mijn leefstijl te optimaliseren. Deze momenten waren voor mij een motivatie voor de volgende stap. Inmiddels ben ik het als een avontuur gaan zien om mijn leefstijl te ontwikkelen en nog vitaler en energieker te worden. Voor mij persoonlijk is het resultaat is dat ik mij weer sterk en energiek voel, nooit meer hoofdpijn heb, uitgerust wakker wordt, een eigen onderneming ben gestart en 3x per week intensief kan sporten. Ik heb een leuk en avontuurlijk leven gekregen, dat overeenkomt met wat ik belangrijk vind en met wie ik wil zijn.

 

Frank Stronkhorst Vitaliteitscoach Orthomoleculair Therapeut

Frank Stronkhorst, Vitaliteitscoach en Orthomoleculair Therapeut

 

Als vitaliteitscoach help ik mannen en vrouwen om de oorzaak van hun gezondheidsklachten te achterhalen en om de mechanismen die deze klachten veroorzaken snel te doorbreken. Daarnaast stimuleer ik om ook preventief aan de gezondheid te werken, om verdere klachten te voorkomen. 

Benieuwd naar wat Lifestyle Adventure voor jou kan betekenen? Bekijk mijn coachingsaanbod.

 

Coachingsaanbod

  

Over Lifestyle Adventure

Met Lifestyle Adventure wil ik gezond leven effectiever en eenvoudiger maken. Lifestyle Adventure combineert de nieuwste wetenschappelijke kennis op leefstijlgebied (Lifestyle) met een gezonde dosis inspiratie en mindset-tips om gemotiveerd te blijven en van jouw leefstijl een echt avontuur te maken (Adventure). Met als doel het lichaam de input geven die het nodig heeft om fysiek en mentaal optimaal te kunnen functioneren. De methode is gebaseerd op de principes van de orthomoleculaire geneeskunde en de psycho-neuro-immunologie.

Ik sta geregistreerd bij beroepsorganisatie CAT-collectief, onder nummer 47662020-12-31. Als coach en therapeut ben ik verplicht om een klachtenregeling te hebben (in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg - Wkkgz). Hiervoor ben ik aangesloten bij de erkende en onafhankelijke klachtenregeling GAT. Klik hier voor meer informatie.

 

OERsterk coach 2021