Over mij

 

We leven in een bijzonder tijdperk waarin bijna alles mogelijk is wat we ons kunnen voorstellen. Maar hoe blijf je fysiek en mentaal sterk in een wereld waarin het ook niet eenvoudig is om vitaal en energiek te blijven? Het is misschien wel de paradox van de 21ste eeuw.

In de afgelopen vijf jaar verdiepte ik mij in de effecten van voeding, suppletie, sport, mindset, slaap, stress, ontspanning, passie en ademhaling op onze gezondheid. En hoe deze elementen kunnen worden ingezet bij de preventie en behandeling van een groot aantal gezondheidsklachten. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om vaak moe te zijn en jezelf niet fit te voelen. Inmiddels ben ik het als een avontuur gaan zien om mijn leefstijl te ontwikkelen om vitaal en energiek te blijven. Voor mij persoonlijk is het resultaat is dat ik mij weer sterk en energiek voel, nooit meer hoofdpijn heb, uitgerust wakker wordt, een eigen onderneming ben gestart en 3x per week intensief kan sporten. Ik heb een leuk en avontuurlijk leven gekregen, dat overeenkomt met wat ik belangrijk vind en met wie ik wil zijn.

 

Frank Stronkhorst Vitaliteitscoach Orthomoleculair Therapeut

Frank Stronkhorst, Vitaliteitscoach en Orthomoleculair Therapeut

 

Missie en Visie

Ik schrik als ik de cijfers zie. In Nederland zijn bijna 10 miljoen mensen chronisch ziek. En de prognoses als het gaat om overgewicht, depressie en burn-out zijn niet best. Om mij heen zie ik veel mensen worstelen met hun gezondheid: burn-out, chronische vermoeidheid, intoleranties, darmproblemen, overgewicht, somberheid en slaapproblemen. Ik hoop dat ik met Lifestyle Adventure een bijdragen kan leveren aan een vitale samenleving. 

Door het lichaam als een systeem te benaderen, te focussen op de oorzaak van de klachten (niet enkel de behandeling van de symptomen) en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te activeren kunnen in mijn visie de beste resultaten worden behaald.

  

Over Lifestyle Adventure

Lifestyle Adventure combineert de nieuwste wetenschappelijke kennis op leefstijlgebied (Lifestyle) met een gezonde dosis inspiratie en mindset-tips om gemotiveerd te blijven en van jouw leefstijl een echt avontuur te maken (Adventure). Met als doel het lichaam de input geven die het nodig heeft om fysiek en mentaal optimaal te kunnen functioneren. De methode is gebaseerd op de principes van de orthomoleculaire geneeskunde en de psycho-neuro-immunologie.

Ik sta geregistreerd bij beroepsorganisatie CAT-collectief, onder nummer 47662020-12-31. Als coach en therapeut ben ik verplicht om een klachtenregeling te hebben (in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg - Wkkgz). Hiervoor ben ik aangesloten bij de erkende en onafhankelijke klachtenregeling GAT. Klik hier voor meer informatie.