Programma

Voel je weer fit en energiek in 12 weken

 

Voel je je vaak moe, heb je veel stress, heb je moeite om slank te blijven of heb je last van diverse vage gezondheidsklachten. Dan is dit programma perfect geschikt voor jou!

Het doel van het programma is om jouw gezondheid in 12 weken tijd een enorme boost te geven. Door het lichaam de input geven die het nodig heeft om fysiek en mentaal optimaal te kunnen functioneren. De kracht van het programma is de integrale benadering van gezondheid.

Simpel

Door de praktische aanpak en één op één begeleiding wordt gezond leven zo simpel mogelijk gemaakt. Het doel is niet om alles 100% perfect te doen. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Zo ontstaat stap voor stap een positieve spiraal.

Compleet

Een integrale aanpak met alle elementen die jouw gezondheid bepalen. Hiermee behaal je optimaal resultaat. In het programma worden concepten gebruikt uit de orthomoleculaire geneeskunde, mindfulness, intermittend living en de psychologie.

Persoonlijk

Combineer een gestructureerd programma met persoonlijke sessies voor optimaal resultaat. Door de combinatie van een lees- en werkboek met persoonlijke sessies kun je ongezonde patronen doorbreken en vervangen door nieuwe gezonde gewoonten.

Over het programma

Dit complete programma van 12-16 weken bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Startgesprek + Plan van aanpak
In het startgesprek brengen we in kaart welke mechanismen er in jouw lichaam verstoord zijn geraakt die voor klachten zorgen. Indien nodig kan er ook bloedonderzoek worden aangevraagd. Na het intakegesprek krijg je een op maat gemaakt plan.

2. Coachingssessies
In de 6 coachingssessies (iedere 2 a 3 weken) gaan we dieper in op hoe je jou gezondheidsdoelen kunt behalen. In deze sessies gaan we specifiek in op thema's als gezonde voeding, manieren om te ontspannen en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

3. Factsheets + Opdrachtenboek
Daarnaast krijg je ook factsheets waarop de belangrijkste aandachtspunten nog eens rustig kunt nalezen. Ook krijg je een opdrachtenboek waarin je zelfstandig kunt werken. Het doel is om meer inzicht te krijgen in de patronen die bij jou voor klachten zorgen. Want inzicht is de basis van verandering.

De prijs van het programma is €650. Hiervoor geef je in korte tijd jouw gezondheid een enorme boost. Het is een investering voor het leven. Hoeveel is jou gezondheid je waard?

“Een effectief plan bespaart je uiteindelijk veel energie, tijd en frustratie”

De elementen

In dit complete en gestructureerde programma staan de volgende 6 elementen centraal. 

Module 1. Stress en ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor (hormonale) disbalansen in heel het lichaam. En door het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je fit en energiek.  

Resultaat: je kunt beter omgaan met stress en bespaart zo veel energie.

 

Module 2. Voeding

Ongezonde voeding is een enorme belasting voor het lichaam. Een gezonde voeding en goede spijsvertering zorgt voor een stabiele energie en levert voldoende bouwstoffen, vitamines en mineralen, om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. 

Resultaat: je eet voeding die je energie geeft en ervaart meer rust in je buik en darmen.

Module 3. Mindset

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. De manier waarop je denkt en omgaat met emoties is van invloed op de mate van stress, je energieniveau én de resultaten in je leven. 


Resultaat: je voelt je mentaal sterk en ontspannen.

Probeer gratis Module 1. Stress en ontspanning

Om een idee te krijgen van het programma kun je hier de eerste module van het programma gratis downloaden. 

PM

 

Module 4. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Resultaat: de kwaliteit van je slaap verbeterd waardoor je beter herstelt.

 

Module 5. Actieve lifestyle

Door actief te zijn versterk je jouw spieren, verhoog je de aanmaak van mitochondriën, wordt je gevoeliger voor insuline, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. De manier van bewegen moet passen bij jouw niveau en conditie.

Resultaat: je bent actief en zit lekker in je vel.

Module 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma van Lifestyle Adventure word je uitgedaagd om van jouw lifestyle echt een leuk en avontuurlijk proces te maken.

Resultaat: je voelt je vrolijk en hebt zin in de dag.

Voel je weer fit en energiek

Gezondheid is je belangrijkste bezit. Gezondheidsklachten betekenen vaak zorgen en beperkingen. Soms is het moeilijk om patronen te doorbreken en zelf te bedenken waar je moet beginnen. Of je twijfeld aan jezelf omdat je al vanalles hebt geprobeerd zonder het gewenste resultaat. 

Dit programma geeft je de input en begeleiding om op een veilige en eenvoudige manier je gezondheid te verbeteren.  

Wil je weten wat het programma voor jouw kan betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek