Programma

Optimaliseer je leefstijl, geniet van het proces en voel je weer fit en energiek

 

In dit complete programma versterk je jouw vitaliteit in 16 weken tijd met eenvoudige en effectieve tips en adviezen. Hiermee kunnen verstoorde systemen en processen in ons lichaam weer worden hersteld. 

In de coaching van Lifestyle Adventure staan 6 leefstijl-elementen centraal. Samen bepalen deze elementen hoe fit en energiek wij ons voelen. Door jouw vitaliteit integraal aan te pakken ontstaat het beste resultaat!

Element 1. Ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor (hormonale) disbalansen in heel het lichaam. En door het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je fit en energiek.  

Element 2. Gedachten & Emoties

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. De manier waarop je denkt en omgaat met emoties is van invloed op de mate van stress, je energieniveau én de resultaten in je leven. 

Element 3. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Element 4. Voeding

Ongezonde voeding is een enorme belasting voor het lichaam. Een gezonde voeding en goede spijsvertering zorgt voor een stabiele energie en levert voldoende bouwstoffen, vitamines en mineralen, om alle processen in het lichaam goed te laten verlopen. 

Element 5. Sport

Door actief te zijn versterk je jouw spieren, verhoog je de aanmaak van mitochondriën, wordt je gevoeliger voor insuline, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. De manier van bewegen moet passen bij jouw niveau en conditie.

Element 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma van Lifestyle Adventure word je uitgedaagd om van jouw lifestyle echt een leuk en avontuurlijk proces te maken.

Inspiratiegids

Wil je kennismaken met Lifestyle Adventure? Download de Inspiratiegids en ontdek:

  • Wat de oorzaken zijn van gezondheidsklachten
  • Wat je zelf kan doen om je energieker en vitaler te voelen
  • Hoe je gezonder leven simpel en effectief maakt

 

Download de Inspiratiegids

Over het programma

Dit unieke en complete programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Startgesprek
In het startgesprek brengen we in kaart welke mechanismen er in jouw lichaam verstoord zijn geraakt die voor klachten zorgen. Indien nodig kan er ook bloedonderzoek worden aangevraagd.

Plan van aanpak
​​​​​​​
Na het intakegesprek krijg je een op maat gemaakt behandelplan, op basis van de 6 elementen. 

Coachingssessies
In de vier coachingssessies (iedere 2 a 3 weken) gaan we dieper in op hoe je leefstijl in kunt zetten om jou gezondheidsdoelen te behalen. In deze sessies gaan we specifiek in op thema's als gezonde voeding, manieren om te ontspannen en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Opdrachtenboek
Daarnaast krijg je ook een opdrachtenboek waarin je zelfstandig kunt werken. Het doel is om meer inzicht te krijgen in de patronen die bij jou voor klachten zorgen. Want inzicht is de basis van verandering.

Start jouw Lifestyle Adventure

Start met een uitgebreid intagegesprek en ontvang een analyse van jouw klachten en praktische tips en adviezen. De kosten bedragen €90. 

Op basis van het gesprek en voorgesteld behandelplan kun je beslissen of je het gehele programma wilt volgen. De kosten voor de rest van het programma bedragen €360.

 

Maak een afspraak