Voel je weer fit en energiek

Vitaliteitscoaching voor mannen en vrouwen die zich weer fit en energiek willen voelen

Zou jij eigenlijk gezonder willen leven? Zou je af willen van die onrust, vermoeidheid, overgewicht, stemmings- of slaapproblemen? 

Het sleutelwoord is leefstijl.

In de coaching van Lifestyle Adventure staan 6 leefstijl-elementen centraal. Samen bepalen deze elementen hoe fit en energiek wij ons voelen. Door jouw vitaliteit integraal aan te pakken ontstaat het beste resultaat!

Vermoeidheid

Voel je je moe en futloos? Met een gezonde leefstijl kun je jouw energieniveau verbeteren! Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van jouw voeding, het verminderen van stress en het verbeteren van de slaap.

Stemming

Zit je gewoon niet lekker in je vel? Met een gezonde leefstijl kun je jouw stemming beïnvloeden! Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van negatieve gedachten, het verbeteren van de spijsvertering en het vergroten van passie in jouw leven.

Gewicht

Heb je moeite om slank te blijven? Met een gezonde leefstijl krijg je weer controle over jouw gewicht! Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de voeding, het aanleren van een actieve lifestyle en het verminderen van stress.

Leefstijl- en vitaliteitscoach in Zeeland

In de coaching brengen we jouw klachten in kaart, krijg je persoonlijk leefstijladvies en bespreken we hoe je patronen kunt doorbreken. Het is mijn taak als coach en therapeut om de oorzaak van jouw klachten te vinden (welke fysiologische processen verstoord zijn geraakt) en gerichte leefstijlinterventies te adviseren om deze processen weer in balans te brengen. 

Frank Stronkhorst (37), Vitaliteitscoach en Orthomoleculair Therapeut i.o.

 

Hieronder zie je mijn coachingsaanbod.

Lifestylecheck

In 30 minuten inzicht in de oorzaken van jouw klachten.

 

Duur: 30 minuten

Prijs: € 15

 

Meer informatie

Programma

Compleet vitaliteitsprogramma om je weer fit en energiek te voelen.

 

Duur: 12-16 weken

Prijs: €450

 

Meer informatie

Sessie

Een losse sessie voor advies over leefstijl en vitaliteit.

 

Duur: 60 minuten

Prijs: €75

 

Meer informatie